Konkurs „Roślinna kuchnia regionalna” – pyszna walka o lepszy i zdrowszy świat

Taką formę ochrony planety to my lubimy. I polecamy! Pyszną i wegańską. Poznajcie regionalne, tradycyjne przepisy w wersji roślinnej! Książka pięknie i apetycznie wydana, ciekawa też pod względem zgłębiania kultury kulinarnej różnych regionów naszego kraju. Przepisy wegańskie, a więc przyjazne środowisku i zwierzętom. Bo produkcja mięsa i nabiału jest dla przyrody destrukcyjna, a wobec zwierząt okrutna. Zachęcamy do kupienia książki zarówno dla Waszej własnej przyjemności jak i na prezenty dla bliskich. Zachęcamy też do wypróbowania przepisów i opisania swoich doświadczeń w komentarzach na naszym Facebooku :). Znajdziecie tam pyszny konkurs, w którym można wygrać „Roślinna kuchnię regionalną”.
Wydawnictwo Marginesy tak opisuje tę smakowitą publikację: „Rewolucyjne przepisy kuchni roślinnej!
Autor „Roślinnej kuchni regionalnej” Paweł Ochman eksperymentuje z tak wielkim wyczuciem smaku, że gospodynie, które odwiedzał wędrując po Polsce, często mają kłopot z rozróżnieniem dania tradycyjnego przyrządzonego według regionalnego przepisu od jego roślinnej wersji.
Książkę można zamawiać bit.ly/KuchnniaWeganon „.

Tekst: D. Z.

Grafika: Wydawnictwo Marginesy

...................................................................
Jeśli uważasz, że działalność Stołecznego Towarzystwa Ochrony Ptaków jest cenna i warta wsparcia, Wpłać darowiznę!